Serie 1: God indsats, men gule kort for brok kostede

4. juni 2015

Holbæk – Sorø 2-2 (2-1)

 

Af Søren Orla Petersen, cheftræner

 

Alt i alt retfærdigt resultat, dog ærgerligt for holdet, at vi bliver ramt af de gule kort for brok på et tidspunkt, hvor vi har godt fat, for det slog i den grad vores spil i stykker og gav modstanderen blod på tanden.

 

Ros til Kalil Faizi for en god 1. halvleg og til Chr. Gettermann for en god 2. halvleg, men heldigvis viser alle på holdet endnu engang vilje til at yde en god indsats.

 

 

1.halvleg:

 

Vi lægger godt fra land. Er gode i presset og giver ikke Sorø ro til at spille bolden rundt.

 

6. minut: God boldomgang giver stor chance til Mustafa Bozkurt, desværre på overliggeren.

 

7. minut, 1-0: Efter godt pres-spil får vi erobret og med gode løb for boldholder afslutter Kalil Faizi fra kanten af feltet og scorer.

 

Vi har en god rytme på holdet, hvor der bliver arbejdet igennem og løbet godt for hinanden.

 

32. minut, 2-0: Benhårdt genpres efter boldtab fører til erobring og en godt spillende Kalil Faizi går til baglinien og smækker en god bold ind i feltet, hvor Mads Moch kommer til og scorer. Dejligt mål

 

Desværre dummer vi os og får 2 gule kort for at bruge mund, hvilket slår den ellers gode rytme i stykker.

 

40. min. 2-1: Hurtig omstilling af Sorø hvor de får splittet vores midterforsvar ad og scorer.

 

 

2. Halvleg:

 

Vi starter egentlig fornuftigt, men glemmer i første del af anden halvleg at spille bolden enkelt rundt, hvilket fører til rigtig mange unødvendige boldtab.

 

55. minut, 2-2: Dårlig igangsætning fra vores keeper udnytter Sorø effektiv og omsætter lynhurtigt til mål.

 

De efterfølgende 20 minutter bliver en rodet affære , med mange boldtab og mange tekniske fejl. Heldigvis fejler viljen og engagementet intet. Sorø har 3- 4 rigtig, rigtig store chancer, men heldigvis får vi redet stormen af.

 

Det sidste kvarter finder vi noget af rytmen igen og begynder at spille fodbold, hvilket fører til et par store chancer, dog uden udbytte.