Serie 1: Flot come back og et point til andetholdet

15. maj 2015

Holbæk – Ejby 2-2 (0-0)

1-2 Stefan Håkansson (85. min.), 2-2 Jonas Jakobsen (89. min.)

 

”Flot comeback i en kamp der egentlig er tabt. Alligevel føles det mere som vi tabte to points i stedet for det ene, vi vandt.”

 

Sådan lyder konklusionen fra serie 1-holdets træner, Søren Orla Petersen, efter 2-2 kampen onsdag aften mod Ejby.

 

”Desværre spiller vi for individuelt i lange perioder. Vi agerer ikke som et hold, sådan som vi har gjort i nogle af sæsonens tidligere kampe.”

 

Trænerens noter fra kampen:

 

1. halvleg: Vi starter fint og finder en fornuftig rytme på holdet. Meget af spillet foregår på Ejbys halvdel, og vi har optræk til en del chancer.

28. min.: Torbjørn Billeskov hovedstød på overliggeren. - 32. min.: Ejbys keeper har to verdensklasseredninger i træk. - Vi vader i chancer, men uden at få scoret. - 35. min.: Ibrahim Celikan gult kort, og vi spiller resten af halvlegen med 10 mand. - 0-0 ved pausen.

 

 

2. halvleg: Vi kommer desværre ud fra pausen uden samme aggressivitet som i 1. halvleg. Spiller alt for individuelt.

47. min. 0-1: Ejby har let ved at kombinere sig igennem, afslutning fra kanten af feltet uden om Chr. Mortensen. - 62. min: 0-2: Vi får ikke afvist i eget felt og begynder og drible. Ejby mand snupper bolden og scorer. - Herefter begynder vi endelig at agere som et hold, arbejder mere aggressivt og får udbytte af indsatsen. - 85. min. 1-2: God boldomgang med afslutning af Stefan Håkansson. - 89. min. 2-2 hårdt pres mod Ejbys mål afsluttes af Jonas Jakobsen.

 

Næste kamp er lørdag kl. 13:30 på udebane mod Roskilde.

 

Foto: Jonas Jakobsen – udlignede til 2-2 kort før tid.