Sejr med tenniscifre til U19

25. oktober 2015

BSF - HB&I 0-6 (0-2)

0-1 Yonis Ahmed (2), 0-2 Magnus Olsen (34), 0-3 Mads Larsen (46), 0-4 Madsen Larsen (52), 0-5 Mads Moch (77), 0-6 Emil Ankerstjerne (90)

Af John Friis

Udekampen i Ballerup mod BSF blev vundet ganske overbevisende med 6-0. Dermed gav HB&I sig selv et perfekt udgangspunkt før de 3 sidste og afgørende kampe om placeringen i toppen, hvor der i den grad er trængslen om at komme helt til tops. Kun sølle 3 point adskiller de 6 øverste hold.

undefined

Gæsterne fik en drømmestart, da Yonis Ahmed allerede i det andet minut headede et godt hjørnespark fra Mathias Vestergaard i nettet. Knap halvvejs i halvlegen indtraf så en begivenhed som fik en vis betydning for kampforløbet.

"En kamp hvor et tidligt rødt kort efter 22 minutter selvfølgelig får en betydning i forhold til, hvad BSF har af muligheder for at spille med, og der var da også chancer nok til, at det let kunne være blevet tocifret", var træner Asger Madsens umiddelbare reaktion på storsejren.

Magnus Olsen fordoblede føringen på en ripost. Efter pausebyttet lukkede hurtige Mads Larsen kampen med 2 scoringer med assist fra Magnus Olsen og Frederik Ruhr. I det 77. minut gjorde Mads Moch det til 5-0 efter aflevering fra Emil Christiansen. I slutminuttet gjorde Emil Ankerstjerne det til 6-0 efter aflevering fra Frederik Ruhr.

"Går til pause med en 2-måls føring, aftalerne fint på plads i pausen. Herfra er der kun et hold på banen, og der bliver spillet en god gang fodbold, hvor vi skaber chancer på samlebånd", sagde en tilfreds træner.

undefined

Der venter nu Holbæk 3 "finalekampe", da modstandere alle 3 er konkurrenter i den hårde kamp om førstepladsen, som resultaterne i rækken har udviklet sig i de sidste spillerunder. Det kan faktisk ikke blive mere åbent og spændende. Næste søndag er det formstærke Greve, der gæster Suri Park. Holbæk flotte sejre mod FC Vestsjælland og BSF i de to sidste spillerunder giver grund til optimisme inden den uden tvivl meget jævnbyrdige affære.

Foto: Frederik Ruhr havde næstsidste fod med i flere af målene.