Sammenhold, konkurrence og dårlig mave

9. marts 2015

 

HB&I´s anfører, Kristian Holm, skriver fra træningslejren i Antalya i Tyrkiet:


Fjerde dag i de tyrkiske omgivelser er startet - endnu en dag med sammenhold og fokus på detaljen i højsædet. Dagen byder på to træningspas på de snorlige træningsbaner, møder med henholdsvis forsvars-, midtbane-, og angrebsgruppen, hvor indbyrdes aftaler skal på plads samt tre gange lækker buffet (her overtager truppens centrale midterforsvar, Emil Bjørn, anførerbindet).

 

Der er plads til solbadning her til middag, og her vil truppens helt store solkonge, Mikkel Vestergård, ligge på forreste række ved hotellets udendørs pool. Samme Mikkel blev onsdag aften indlagt på lokalt hospital med maveinfektion - sammen med mig (Kristian Holm). Her kom vi tæt på hinanden - lidt for tæt! Vi er begge på højkant igen med god støtte fra spillere og ledere.


Aftenerne hernede byder på alverdens konkurrencer i form af kortspil og fodbold-PlayStationspillet FIFA. I går måtte bl.a. forsvarsgeneralen Frederik Tingager og den storspillende Kristoffer Dirksen en tur i iskold swimmingpool kl. 22.00 efter klokkeklare nederlag.


Samme konkurrence finder sted på træningsbanerne, hvor ALLE byder ind - uanset om man som debutant Frederik P. (18 år) konstant skriver hjem til 1.g-pigerne, eller som målmand Nicky (30 år), konstant skriver hjem til konen.

 

Konkurrencerne skaber et høj-intensivt træningsmiljø som også begynder at vise sig i træningskampene - senest i onsdagens kamp mod en samling norske talenter.

Alt i alt kører tingene på den helt store klinge i Tyrkiet, og vi udvikler os som hold både på og uden for banen.