Hvidovre IF gæster HB&I søndag

16. april 2015

Af Asger Madsen, HB&I´s elitechef

Seneste hjemmekamp mod Nykøbing FC gav fuldt udbytte og dermed 3 rigtig gode point. Efter 1. halvleg så det på ingen måde ud til, at kampen skulle blive så udbytterig, men nogle få velvalgte dessiner fra trænergruppen i pausen gjorde en stor forskel. Tilskuerne på stadion var vidner til en 2. halvleg, hvor vi pludselig så et forvandlet Holbæk-mandskab, der pludselig var først på alle boldene, og til sidst kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med en forløsende 1-0 sejr.

En vital sejr der ovenikøbet skal ses i lyset af, at Holbæk B&I sluttede kampen med tre U19 spillere på banen. Stort tillykke til de to debutanter, Frederik Parishus og Jesper Halling, der begge er fra den talentfulde årgang 97 og dermed er 1. års U19 spillere.

Endnu engang sender vi varme tanker til klubbens ungdomstrænere, der bare formår at levere det ene talent efter det andet til klubbens bedste seniorhold.

Dagens modstander, Hvidovre, er sidste års nedrykkere fra 1. division, og med blandt førerholdene på en 4. plads med 36 point. De har 10 points op til førerholdet fra FC Helsingør, så umiddelbart synes en hurtig tilbagevenden til 1. division ikke inden for rækkevidde.

Sidst vi mødte Hvidovre, var i 2. spillerunde i sæsonen, og her blev det til en hjemmebanesejr til Hvidovre på 4-3. Mandskabet på ”Kæmpernes Arena” viste sig særdeles effektive på deres dødbolde, og det var her, at Holbæk-drengene på dagen måtte se sig overmatchet.

Heldigvis har den lange vinterpause gjort, at Holbæk B&I har fået rigtig godt styr på disse situationer, så Hvidovre skal helt sikkert komme med andre midler, for at få dirket hjemmeholdet op. 

Til dagens kamp må trænergruppen se bort fra Kristian Holm, Oliver Madsen og Frederik Tingager der alle er ude med karantæner. Til gengæld håber vi på, at både Jonas Jakobsen, Christian Lundsteen og Thomas Jensen igen er klar efter lidt småskader, ligesom Birol Serinkanli i sidste uge var ude med en karantænedag.

Det skal blive spændende igen at se, hvordan trænergruppen har fordelt kortene til dagens kamp, og man vil jo efterhånden blive overrasket hvis ikke de finder på en overraskelse eller to.

Gæsterne fra Hvidovre er ifølge diverse beting firmaer favorit til dagens opgør, og der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at alle point i dag vil falde i god jord, men det betyder også at hjemmeholdet kan spille frit, og lur mig om ikke det betyder en særdeles underholdende kamp, hvor det unge Holbæk mandskab vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, for at give alle på stadion, og folkene omkring klubben en god oplevelse.    

Rigtig god fornøjelse.