Restaurant SuRi er ny hovedsponsor for HB&I

14. april 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

Holbæk Bold- og Idrætsforening har indgået en ny samarbejdsaftale på hovedsponsor-niveau med Restaurant SuRi. Der er ikke sat kroner og øre på aftalen, men ifølge HB&I´s formand, Kenny Jensby, har den foreløbig to-årige aftale en værdi af ”på den gode side” af 300.000 kr. årligt.

Et af elementerne i sponsoraftalen er. at Holbæk Stadion skifter navn til SuRi Park. Navneskiftet synliggøres blandt andet med flag og SuRi-skilt over hovedindgangen til klubhuset.

”Den økonomiske gevinst opstår primært ved, at vi sammen med SuRi afvikler en række arrangementer som giver overskud til klubben og skaber værdi for SuRi”, siger Kenny Jensby, som endnu ikke kan komme nærmere ind på, hvad aftalen konkret indebærer.

 

”Vi arbejder stadig på detaljerne, og vi kan formentlig komme tilbage med nye oplysninger til maj.”

 

Restaurant SuRi´s medstifter og indehaver, Henrik Nielsen, glæder sig til at få Restaurant SuRi nævnt i sammenhæng med ”Det ny HB&I”:

 

”Tilliden til klubben har fra vores side aldrig været større end nu. Jeg håber også, vi kan få flere virksomheder med på vognen og blive del af et stærkt netværk bag en stor og vel-ledet lokal fodboldklub.”

 

Efter tre-fire år som sponsor i HB&I bad SuRi ellers om en pause i 2014:

 

”For et år siden var jeg ikke klar til det, men med den måde tingene er grebet an på det seneste års tid - benhårdt arbejde, ærlig kommunikation og tæring efter næring - var beslutningen ikke så svær. Det er nemlig alt sammen dyder, vi selv har forsøgt at udvise i de 15 år, vi har drevet restauranter i byen.”

 

Foto: Henrik Nielsen, Restaurant SuRi - HB&I´s nye hovedsponsor