Pointdeling i topkampen

8. november 2015

Allerød - HB&I 1-1 (0-1)

1-1 Mads Moch (53)

Tilskuere: 60

Af John Friis

Efter søndagens kamp i U19 Drenge Øst 1 er trængslen i øverste halvdel af tabellen stadig intakt. Selv efter Holbæks uafgjorte 1-1-kamp mod Allerød, kan holdet stadig teoretisk nå førstepladsen, når sidste spillerunde afvikles næste søndag. Det kræver - naturligvis - en sejr over et af de andre tophold, Frem, og så et par andre resultater, der skal flaske sig. Omvendt kan et nederlag i værste fald betyde en 7. plads! Det kan man vist godt kalde en tæt række!

Med en strid modvind i første halvleg kom gæsteholdet meget naturligt under et vist pres. Dette resulterede i et mål til hjemmeholdet. Kampens indledning bar også præg af dens store betydning for begge hold. Den defensive organisation var på plads i begge ender af banen.

Anden halvleg fik de unge holbækkere mere styr på deres spil og fik sat nogle flotte angreb op. Mads Moch udlignede kort ind i halvlegen, og der var efterfølgende flere store chancer til et føringsmål. Værterne levede på omstillinger og havde også deres meget store chancer. Holbæk var spilstyrende i store perioder og burde her have afgjort kampen.

"Desværre kommer vi ikke helt op på det niveau, vi har leveret de seneste 3 kampe. Vi vidste, at Allerød var gode på omstillinger, og det er da også brandærgerligt, at de netop scorer i umiddelbar forlængelse af, at de har reddet den på egen streg efter et hjørnespark få sekunder forinden. Vi har bestemt også chancer for at score et par mål mere, men den skarphed vi har haft de seneste kampe, kunne vi desværre ikke følge op på i dag", sagde en lidt skuffet cheftræner Asger Madsen.

Uafgjort betyder, at begge hold stadig kan vinde rækken, men ikke selv kan afgøre det. Allerød lå inden dagens kamp på førstepladsen og næste søndag kommer så rækkens nummer 2, Frem, på besøg på SuRi Park kl. 13.30. Frem er det hold i rækken, der har scoret flest mål i rækken, så der venter uden tvivl endnu en spændende og intens dyst som afslutning på sæsonen.

Foto: Mads Moch udlignede for Holbæk