Nyt nerve-slag i kampen om at blive over den stiplede linje

26. maj 2015

Af Asger Madsen, HB&I´s elitechef

 

Den gode stime fortsætter.

 

Det talentfulde Holbæk-mandskab er nu ubesejret i de seneste seks kampe. Desværre har fire af dem ”kun” kastet uafgjorte resultater af sig, så holdet har endnu ikke fået luft ned til den stiplede linje. Men med et fornuftigt slutprogram og en meget opadgående spilkurve, ser det bestemt lovende ud i forhold til en slutplacering i top 10.

 

De tilskuere, der overværede den sidste hjemmekamp på SuRi Park mod BSV, kan vist alle skrive under på, at vi i den grad fik prøvet hele følelsesregistret af i løbet af kampen. Efter en rigtig fin start, hvor der blev spillet god fodbold og produceret chancer på samlebånd, kom Holbæk fortjent foran, men som der desværre har været en tendens til, så får holdet ikke lukket kampene. Midt i 2. halvleg scorede BSV til 1-2, men igen formåede vores unge mandskab at slå igen og kunne ved slutfløjt trække sig ud af kampen men en fortjent 3-2 sejr.

 

I pinsen gik turen til Espelunden, hvor rækkens nr. 6, Avarta, ventede. Holbæk formåede ikke at følge op på sidste ugers flotte offensive spil, men til gengæld sørgede holdets stærke organisation for, at Avarta kun kom frem til to chancer i hele kampen. Set i lyset af en semi off dag på kontoret, må det bestemt betegnes som godkendt at spille 1-1 og tage et point med hjem til Holbæk.

 

Betydningen af dagens kamp mod B.1908 er enorm for begge hold.

 

B1908 har kun et enkelt point ned til den stiplede linje, hjemmeholdet har to points ned. En sejr kan give Holbæk lidt luft, inden turen i næste weekend går nordpå, hvor de forventede oprykkere fra FC Helsingør lægger græs til.