Nyt nederlag afslutter HB&I´s ”fantastiske” træningslejr i Tyrkiet

10. marts 2015

 

Helt som ventet havde HB&I´s udvalgte svært ved at matche det fuldtidsprofessionelle fem-dobbelte hviderussiske mesterhold BATE Borisov i lørdagens træningskamp, der afsluttede den rent fodboldmæssige del af holbækkernes træningsophold i Antalya i Tyrkiet.

 

undefined

Start 11'eren mod BATE Borisov
(Foto: Asger Madsen)

Hviderusserne vandt 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen. Alligevel blev kampen en oplevelse for det godt kæmpende, men trætte Holbæk-mandskab.

 

”Spillerne havde set frem til kampen mod storholdet fra Hviderusland, og alene ankomsten til stadion, hvor sprinklerne kørte og vandede den veltrimmede bane, var en fornøjelse”, fortæller HB&I´s elitechef Asger Madsen.

 

Holbæk var oppe mod en fuldtidsprofessionel modstander fra øverste hylde. BATE Borisov er i Tyrkiet på en måneds træningslejr. Hviderusserne dominerede da også den tempofyldte og ganske intense træningskamp fra første fløjt. Det blev også til to – ifølge Asger Madsen - ”fantastiske scoringer” til BATE Borisov i 1. halvleg.

 

I pausen fik holbækkerne justeret lidt på taktikken, og det var medvirkende til, at der ikke blev scoret i 2. halvleg.

 

”Vores trænerteam fik set, at den taktiske del af spilkonceptet også kan stå sig imod et tophold, så det lover bestemt godt for den kommende sæson”, vurderer elitechefen.

 

Efter lørdagskampen mod BATE Borisov gav cheftræner Stefan Håkansson spillerne i Holbæk-truppen en træningsfri søndag. Sidstedagen under opholdet i Tyrkiet blev i stedet brugt til velgørende vand-aerobic for trætte fodboldben.

 

Elitechefen kalder udbyttet af HB&I´s træningslejr i Antalya for intet mindre end ”fantastisk”:

 

”Den har været med til at bekræfte det talent og potentiale, som truppen indeholder, så vi ser med optimisme frem mod en spændende sæson i den hjemlige 2. division”, lyder konklusionen fra Asger Madsen.