Ny sikker 4-1-sejr

30. august 2015

B1903 - HB&I 1-4 (1-4)

0-1 Frederik Parishus (str. 10), 0-2 Jesper Halling (17), 1-3 Mads Larsen (24), 1-4 Mads Larsen (30)

Tilskuere: 70

Af John Friis

Trænerne ønskede sig en god 1. halvleg. Og - det kan da nok lige være, at de fik det! Efter kun 30 minutter havde holbækkerne lavet 4 mål, spillet fremragende og sad i den grad på kampen.

undefined

Det var da også en tydelig tilfreds og glad Asger Madsen, der på trænernes vegne udtrykte glæde over, at ugens arbejde på træningsbanen havde båret frugt: "Vi havde brugt ugen på en mere direkte tilgang til 1. halvleg. Vi måtte ikke bringe noget på spil i egen zone. Og så ville vi vinde første og anden boldene. Vi ville gerne hurtigt fra bagerste til forreste zone og så have 3-4 offensive løb omkring boldholder."

Den taktiske oplæg blev nøje fulgt, og da Frederik Parishus scorede allerede i det 10. minut på et straffe begået mod sidste weekends målsluger, Michael Ayoub, overtog gæsterne dirigentstokken og målene i den følgende 20 minutter kom med jævne mellemrum.

Jesper Halling gjorde det til 2-0 efter et hjørnespark, som netop havde været et fokuspunkt i den forgangne uge. "Der var fokus på offensive hjørnespark, hvor vi både fik scoret og kunne have scoret endnu flere gange.", udtalte Asger Madsen.

undefined

Lynhurtige og målfarlige Mads Larsen stod for de to næste mål, som fuldstændig lukkede kampen.

"En fin kamp, hvor drengene investerede 100 % fra start", sammenfattede Asger Madsen kampen, der gav de samme sejrscifre som i sidste uges kamp mod B1908. Holdets spillemæssige formkurve er stigende og de seneste resultater gør, at de er på vej op i tabellen.

Kampfotos: Sv. Erik Hansen.