Nervebetonet nul-løsning og indbyrdes status quo

3. maj 2015

Holbæk – B93 0-0

Tilskuere: 232

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Hvis ikke det har været så udpræget synligt før i denne sæson, så var det til at få øje på i søndagens hjemmekamp mod den gamle årstals-klub fra Østerbro i København: Nervekampene om placeringerne over nedrykningsstregen i 2. division øst er for alvor i gang.

 

Frygten for nederlag hos især Holbæk, men – vil jeg påstå - såmænd også hos gæsterne fra B93, satte sit tydelige præg på en kamp, hvor begge hold var mere forsigtige end investerings-parate, men hvor de alligevel fik foræret hver deres store, men tilfældige, chancer til scoring. De blev misbrugt alle sammen.

 

Det var med en sædvanligvis letkøbt, men denne gang formentlig dækkende fodbold-kliché, nerver alt sammen.

 

Holbæk var mest og bedst på bolden i en 1. halvleg, hvor Jonas Bengtsson misbrugte et par chancer, men hvor gæsterne til gengæld var tættest på scoring med to på stolpen.

 

Efter pausen havde de to hold hver deres små-dominerende perioder og hver deres overvejende tilfældige chancer, men mål blev det ikke til, og så kunne de to hold trække sig tilbage med hver et point til kontoen og indbyrdes status quo i tabellen, hvor både Holbæk og B93 nu kan frygte en langvarig - helt op til otte spillerunder - og nervepirrende sæsonafslutning, inden deres skæbne er afgjort.

 

 

Foto: Holbæks målmand Nicky Jensen, clean sheet mod B93