Mod alle odds: Endnu en hårdt tilkæmpet Holbæk-sejr

19. april 2015

Holbæk – Hvidovre 1-0 (1-0)

1-0 Jonas Bengtsson (3. min.) - Tilskuere: 331

Uden to karantæneramte stamspillere, anfører Kristian Holm og midterforsvarer Frederik Tingager, var der uden for den snævre kreds af spillere og trænerstab ikke den store tiltro til Holbæks muligheder i hjemmekampen mod et Hvidovre-hold, der leger med i toppen af 2. division øst.

Men det unge Holbæk-mandskab bliver tilsyneladende ved med at overraske positivt. En lynscoring efter tre minutter af den energiske angriber Jonas Bengtsson blev kampens eneste. 1-0 over Hvidovre er et flot resultat, der aftvinger respekt.

Sejren var hårdt tilkæmpet og ikke omkostningsfri. U19-talentet Frederik Parishus, der spillede sin blot fjerde divisionskamp for HB&I, blev skadet og måtte udgå efter en halv time. Han blev erstattet af en jævnaldrende Andreas Elkjær.

Og ti minutter før tid fik Holbæks 50 kamps jubilar, Jonas Jakobsen, direkte rødt kort, så hjemmeholdet sluttede kampen for at holde alle tre points meds ti mand.

Med sejren holder Holbæk de nærmeste konkurrenter til de yderste nedrykningspladser på nogenlunde behagelig afstand, selv om et par af dem - Nykøbing Falster og formstærke Avedøre - også vandt deres kampe i denne runde.

Foto: Jonas Bengtsson - match winner for Holbæk