Kollektiv offday

3. oktober 2015

Nykøbing Falster - HB&I 6-2 (1-0)

4-1 Jesper Halling (84), 6-2 Mathias Vestergaard (90 str.)

Tilskuere: 30

Af John Friis

At kampen i Nykøbing Falster ville blive svær var alle omkring holdet forberedt på, men at det skulle blive en ydmygende lussing på hele 2-6 havde ingen vel forstillet sig.

"Ganske enkelt en ringe præstation, hvor de personlige fejl står i kø. Vi går til pausen og er nede med 1, og hvor vi har været det bedste hold på banen. Vi har en god fornemmelse i pausen, men to hurtige scoringer i 2. halvleg punkterer fuldstændig holdet", var træner Asger Madsens umiddelbare vurdering af, at det kunne gå så galt.

Holbæks to mål blev sat ind mod slutningen af opgøret, hvor alt for længst var afgjort. Jesper Halling reducerede på et godt fladt skud og Mathias Vestergaard omsatte sikkert et straffespark i de allersidste sekunder.

"Der er mange, der i dag må kigge indad, da der simpelthen var alt for mange, der slet ikke stemplede ind i dag", udtalte en skuffet Asger Madsen.

Der er vist ingen tvivl om, at alle spillerne ser frem til at revanchere sig næste søndag, når topholdet FC Vestsjælland kommer på besøg.

Foto: Mathias Vestergaard omsatte sikkert et straffespark.