Koch sendte sin nye klub i 1. division - og sin gamle tættere på nedrykning

3. juni 2015

Helsingør – Holbæk 1-0 (1-0)

1-0 Martin Koch (2. min). - Tilskuere 1306

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Så gik den ikke længere for Holbæks 2. divisionshold. Efter syv kampe i træk uden nederlag (fem uafgjorte, to sejre) satte topholdet Helsingør, ikke uventet, en stopper for den point-givende serie med en hjemmesejr på 1-0. Med sejren sikrede nordsjællænderne definitivt oprykning til 1. division, selv om der resterer tre spillerunder.

 

Som skæbnens ironi var det sidste sæsons Holbæk-topscorer, Martin Koch, som sendte sin nye klub i 1. division og sin gamle tættere på nedrykningstregen, da han efter mindre end to minutters spilletid demonstrerede, hvad alle fodbold-interesserede holbækkere så udmærket ved, han er bedst til: at score mål. 

 

Værst tænkelige start på kampen for Holbæk, skulle man tro, men faktisk fik lyn-scoringen den modsatte effekt:

 

”Efter scoringen gik vores unge spillere uimponeret til opgaven og var det bedste hold på banen i resten af 1. halvleg. Desværre fik de ikke udnyttet et par store chancer”, lyder vurderingen fra HB&I´s elitechef Asger Madsen.

 

Han betegner 2. halvleg som en chancefattig, men lige affære.

 

”Set over hele kampen er vi skuffede over, at vi ikke fik point med hjem til Holbæk, konkluderer Asger Madsen.

 

Trods nederlaget i Helsingør bevarer Holbæk lige netop placeringen over den med sikkerhed divisions-forlængende play off-streg, nu på 10.pladsen med to points afstand til Avedøre og fire points afstand til Rishøj, der er de nærmeste – og reelt også de eneste - konkurrenter nedefra.