Klar til sæsonpremiere mod nedrykker, der vil op igen

6. august 2015

Af elitechef Asger Madsen

 

Brønshøj er nedrykker fra Nordic Bet ligaen og det har hen over sommeren givet en del udskiftninger på både træner- og spillersiden i ”hvepse-klubben”, der er kendt for de karakteristiske gule og sortstribede trøjer.

 

På papiret ser gæsternes trup alligevel stærk ud, og klubben har da også meldt ud, at den satser på hurtig tilbagevenden til den næstbedste række. Det bliver spændende at se, om holdet har nået at få deres aftaler på plads i løbet af sommerens korte opstart.

 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Holbæks træner- og spillertruppen er 100 procent opsatte på at komme godt fra land. Mon ikke Brønshøj kommer med samme indstilling? Det lover godt for god underholdning på SuRi Park.

 

Truppen og staben omkring vores hold ser rigtig stærk ud. Man kan bestemt tale om en styrkelse af det samlede set up. På den ledelsesmæssige del er der ansat en ny sportschef, Steen Vester, som kender Holbæk B&I indgående fra sit arbejde med klubbens talenter igennem en del år. Han kender alle de talenter, der løber rundt på klubbens ungdomshold.

 

I HB&I ønsker vi som bekendt at fortsætte den positive udvikling, der allerede er sat godt i gang, hvor vi arbejder målrettet på at skabe en klub, hvor der i høj grad satses på egne talenter.

 

Vi er dog ikke så naive at tro, at det er muligt at skabe en kvalificeret divisionstrup der alene består af klubbens egne talenter. Derfor skal HB&I også kunne tiltrække topspillere med divisionsniveau fra andre klubber – men selvfølgelig kun, hvis disse spillere ønsker at være en del af det projekt, vi har gang i.

 

Til denne sæson kan vi med stor fornøjelse byde velkommen til 5 nye spillere i truppen. Saban Özdogan og Mohammad Ali er kommet til fra Svebølle, en gammel kending, Toke Morsing, er vendt hjem fra Roskilde KFUM, og så er der også lavet aftaler med to unge talenter fra årgang 96, Simon Ustrup der er kommet til fra FC Nordsjælland, og Victor Garcia, som er et produkt af klubbens egen talentafdeling, men som i det seneste par år har spillet i HB Køge.

 

Klubben har formået at holde fast på samtlige bærende kræfter fra sidste sæson, så den samlede trup ser virkelig spændende ud. Det lover rigtig godt for den kommende sæson.

 

Det er indført en helt ny struktur i KanalSport Divisionen (som 2. division nu hedder), hvor der i efteråret spilles i 3 grupper med 8 hold i hver. De 4 hold fra hver gruppe der slutter i top 4 skal således i foråret spille om de 3 oprykningspladser til Nordic Bet ligaen. De 4 hold der i efteråret slutter med en placering som nr. 5-8, skal spille om at undgå nedrykning til Danmarksserien.

 

Holbæk B&I er havnet i gruppe 1, hvor mangeårige divisionsklubber med stolte traditioner som AB, Brønshøj, Hvidovre og HIK også befinder sig. Så der er skal leveres, hvis man vil gøre sig håb om at opnå en placering blandt top 4 - og dermed gøre forårssæsonen meget sjovere.