Intet pokaleventyr i denne omgang

18. november 2015

HB&I - B93 2-5 (0-2)

1-5 Mads Moch (80), 2-5 Jesper Halling (81)

Tilskuere: 40

Af John Friis

Forskellen på 1. division og Øst1 (2.div.) var lidt for tydelig i tirsdagens pokalkamp på kunstbanen i Holbæk. Hjemmeholdet var bagud med hele 0-5 mod et meget stærkt og velspillende Østerbro-mandskab, inden de fik pyntet lidt på resultatet i kampens slutfase.

Mads Moch kom 10 minutter før tid først på en ripost og sendte bolden i netmaskerne. Blot et minut senere kom det næste Holbæk-mål, da Jesper Halling med et flot hovedstød efter indlæg fra Niclas Sørensen fik pyntet yderligere på resultatet af den for længst afgjorte kamp.

"Desværre kunne vi ikke slutte en fin sæson af med en tilfredsstillende indsats i pokalen. B93 kom som forventet med en stærk offensiv med masser af fart, og her skal der altså steppes op af alle mand. Når vi så samtidig sætter dem i gang i et par omgange ved personlige fejl, så er det op ad bakke, og et spillelystent Østerbro-mandskab formåede at udnytte fejlene på fornemmeste vis.

Ærgerligt - for vi havde da klart sat næsen op efter mere pokal-fodbold efter ferien, men den skadesplagede trup formåede på dagen ikke at levere det, der skulle til. En god sæson fik ikke den perfekte afslutning, så vi vælger at huske tilbage på de mange andre gode kampe, og der er slet ingen tvivl om, at der nok skal blive fulgt op på det til den kommende sæson", konkluderede træner Asger Madsen efter kampen.

Pokalopgøret, der afsluttede en ellers flot efterårssæson, var samtidig også sidste kamp med Asger Madsen som cheftræner. Han har sammen med Oliver Madsen haft stor betydning for at have fremmet den vindermentalitet, der kendetegner holdet. De fortjener begge tak for at have trådt til og ydet en stor og engageret indsats i efterårssæsonen.

Foto: Målmand Jacob Olsen forhindrede med flere store redninger et endnu større nederlag.