Holbæk Sportsakademi igen blandt landets bedste

13. marts 2015

De lokale 15-16 årige fodbold-talenter fra Holbæk Sportsakademi markerer sig igen i år blandt landets bedste Sportsakademier og Idrætsefterskoler.

Holdet, der består af spillere fra Holbæk Sportsakademis 9. og 10. klasser på Stenhus, har suverænt vundet deres pulje i skoleligaen og har dermed kvalificeret sig til kvartfinalerne, der forventes afviklet midt i april måned.

Ikke alle puljer er spillet færdig, så det er endnu ikke afgjort, hvem Holbæk Sportsakademi får som modstander i kvartfinalen. Ifølge Holbæk-drengenes træner Morten Rutkjær ligger det dog til at blive superligaklubben OB´s akademi. Det afskrækker ikke:

”Jeg tror på, at vi kan vinde vores kvartfinale og komme i Final Four - lige som sidste år, hvor vi var i slutspillet med Sønderjyske, OB og Viborgs Akademier. Det vil være stort at gøre det igen, men hvis det skal lykkes, kræver det selvfølgelig at alle topper på dagen og præsterer maksimalt.”

Foreløbig synes Morten Rutkjær, at drengene og akademiet på Stenhus godt kan tillade sig at være stolte af deres indsats:

”Det er da lidt vildt, at Holbæk Sportsakademi igen blander sig blandt superligaholdenes Sportsakademier...”.