Holbæk skal i nedrykningsspil efter en blandet efterårs-sæson

7. november 2015

Holbæk – B.1908 1-1 (1-1)

1-0 Mohammed Ali (31. min), 1-1 Martin Lisborg (45. min). - Tilskuere: 225

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Inden lørdagens kamp mod bundholdet B.1908 havde Holbæk en papirtynd teoretisk mulighed for at spille sig med i forårets slutspil om oprykning. Det krævede sejr i sæsonens sidste kamp, naturligvis, men samtidig skulle Brønshøj tabe i Hvidovre og Avarta sætte point til i hjemmekampen mod AB Tårnby.

 

Ingen af de tre betingelser blev indfriet, så ærlig talt: der er ikke meget at ærgre sig over og intet at bortforklare. HIK, Hvidovre, AB og Brønshøj – de fire favoritter - går til slutspil om oprykning. Holbæk slutter på sjettepladsen, efter Avarta og kun foran B.1908 og AB Tårnby.

 

Bag den for nogen sikkert moderat skuffende slutplacering gemmer sig en halv-sæson med både op- og nedture. Det generelle indtryk er, at det unge og teknisk velfunderede Holbæk-mandskab præsterede bedst – og fik de fleste points - mod rækkens bedste hold.

 

Sæsonafslutteren mod B.1908 bekræftede indtrykket. Holbæk havde adskillige halvstore, men også et par rigtig store chancer til at leve op til favoritværdigheden mod bundholdet, men den sidste afgørende præcision i afslutningerne manglede simpelthen.

 

Efter klampen mod B.1908 gjorde HB&I´s sportschef Steen Vester status med disse ord:

 

"En ærgerlig følelse over at skulle i nedryknings-spil i foråret, og en ærgerlig følelse af ikke at vinde kampen." 

 

Foto: Mohammed Ali - bragte Holbæk foran