Holbæk fik premiere-smæk af velspillende tophold

29. marts 2015

Frem gav deres mange medrejsende festlige fans en klar sejr og dermed en herlig grå-våd søndag på Holbæk stadion

 

Holbæk – Frem 0-3 (0-2)

0-1 Daniel Pedersen (32 min.), 0-2 Simon Sinkjær (34), 0-3 Mathias Redsted (48, selvmål). - Tilskuere: 589

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Tre måls forskel var måske sådan liiige et enkelt i overkanten i forårspremieren på Holbæk stadion, men kampens resultat giver alligevel et rimeligt skarpt billede af styrkeforholdet mellem et top- og et midterhold i 2. division øst.

 

Frem var bedst uden på noget tidspunkt i kampen at være markant spil-dominerende, men de lavede færre fejl i felterne, var bedre til at udnytte deres muligheder og havde – som typisk tophold - det tilfældige held med sig, da der var brug for det.

 

Den korte version:

Kampen var en halv time om at komme i gang, så scorede Frem lovlig let to gange på to minutter, hvorefter Holbæk viste god karakter og i de sidste 10-12 minutter af 1. halvleg havde chancer til både reducering og udligning, da først Torbjørn Billeskovs misbrugte en friløber og kort efter Mohammed Asrihi måtte se sit flotte hovedstød lige så fornemt klaret af Frems målmand Simon Bloch Jørgensen.

 

Holbæk foretog et par indskiftninger i pausen (Mads Haarbo og Mikkel Vestergaard ind for Oliver Madsen og Thomas Jensen) men fik en uheldig start på 2. halvleg, da Mathias Redsted efter et par minutter headede over målmand Nicki Jensen og i eget net. Med 0-3 var kampen reelt afgjort.

 

Med et skud på underkanten af overliggeren var Holbæk et par centimeter fra hvad der ville have været en fortjent reducerings-belønning på en ærlig og redelig, men, på bundlinjen, utilstrækkelig indsats mod en af divisionens oprykningskandidater – som gav mindst et par hundrede festligt engagerede og kamp-syngende medrejsende fans en herlig grå-våd søndag eftermiddag på Holbæk stadion.