HB&I i Tyrkiet: Godt vejr, fine forhold - og lovende indsats

9. marts 2015

Efter at HB&I´s førsteholdstrup har gennemført de første tre ud af i alt syv træninger og spillet den første af to kampe under træningsopholdet i Antalya i Tyrkiet, lyder status fra en tilfreds elitechef Asger Madsen: Godt hotel, god mad, gode træningsforhold på finebaner, 20 grader, sol, kun lidt skyer. 

Start-11´eren mod Egersund IK. (Foto: Asger Madsen)

Start-11´eren mod Egersund IK.
(Foto: Asger Madsen)

Holbæk tabte godt nok onsdagens træningskamp mod Egersunds IK fra Norge med 1-3, men ifølge elitechef Asger Madsen leverede holbækkerne en lovende og disciplineret indsats mod en modstander, der har ikke færre end syv fuldtids profesionelle spillere i truppen.

Holbæk førte 1-0 ved pausen på et flot mål af Mohammed Asrihi, der kastede sig ind i det lille felt og dirigerede et perfekt indlæg fra Kristoffer Dirksen i kassen. I 2. halvleg fik Egersund, der spiller i den norske 2. division, lagt et højere og større pres på Holbæk. Det førte til en enkelt scoring i åbent spil, et på frispark og et på straffespark.

”Vi kom selv frem til seks store chancer, men de kastede desværre kun det ene mål af sig”, siger Asger Madsen, som konkluderede Holbæks indsats i træningskampen med disse ord:

”Med lidt mere held og kølighed kunne kampen absolut have tippet vores vej, hvilket også statistikken indikerer. Holbæk havde 57 procent boldbesiddelse, 13 afslutninger på mål (mod nordmændenes otte) og  20 procent flere pasninger med en succes-rate på 71 procent.”

”Alt i alt en rigtig god træningskamp på et højt niveau, hvor drengene formåede at overholde vores aftaler omkring spil-konceptet. De skabeloner og offensive løb spillerne har trænet på de seneste dage ser rigtig lovende ud”.

To af efterårets profiler og faste start-spillere, Kristian Holm og Kristian Lundsteen, sad begge over mod Egersunds IK. Kampen gav fuld spilletid og debut til unge Frederik Parishus fra A+truppen.


Holbæks anden og sidste træningskamp er på lørdag mod Bate Borisov fra Hviderusland.