HB&I i ny nul-løsning trods overvægt i spil og chancer

9. maj 2015

Avedøre – Holbæk 0-0

 

Et forrygende flot forår har for alvor givet formstærke Avedøre nærkontakt til nedrykningsstregen nedefra, så for begge hold var det en af den slags nøglekampe, der kunne – og kan - vise sig afgørende i kampen om at undgå nedrykning.

 

Avedøre mødte til lørdagsforestillingen med tre sejre i træk, Holbæk med en sejr og to gange uafgjort (1-1 og 0-0).

 

Med nul-løsningen kan begge hold altså føje endnu en kamp som ubesejret til den fine række, men som den fortættede stilling i bunden af divisionen ser ud lige nu, batter det ikke rigtig for nogen af dem.

 

Holbæk har mest grund til at være skuffet over resultatet, mener elitechef Asger Madsen:

 

”Vi var bedst de første 20 minutter og havde tre gode chancer for at bringe os afgørende foran. Vi kom også bedst ud til 2. halvleg, og da Avedøre efter ti minutter fik udvist deres angriber, Simon Duer, lignede det power play fra vores side. Men trods stor overvægt i spil og chancer, kunne vi ikke score”

 

”Selvfølgelig er det skuffende, at vi ikke formår at udnytte overtallet, men vigtigst af alt, så fastholder vi med 0-0 resultatet vores position lige over nedrykningsstregen”, siger Asger Madsen.

 

Billederne: Holbæks anfører Kristian Holm omgivet af Avedøre-spillere - og en siddende Birol Serinkanli går tæt på sin modstander. (Fotos: Sv. Erik Hansen).