HB&I forlænger samarbejdet med divisionsholdets træner-team

10. juni 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

Trænere og klub ville hinanden og nåede til enighed, så HB&I´s førstehold fortsætter med uændret træner-team til førsteholdet til den kommende sæson i 2. division. Underforstået: Med mindre det går helt galt og holdet - mod forventning - slutter på 11. pladsen og derefter taber play off-kampen om fortsat divisions-status.

 

Cheftræner Stefan Håkansson og assistent-træner Peter Ebbe Tønder har accepteret de løn- og arbejdsvilkår, som klubbens forhandler, elitechef Asger Madsen, kunne finde plads til i det fortsat meget stramme spiller- og trænerbudget, som bestyrelsen har vedtaget under ansvarlig hensyntagen til HB&I´s samlede økonomi.

 

Elitechefen er glad for, at aftalen er faldet på plads:

 

”De har bevist, at de kan arbejde med en ung, urutineret trup. Stefan er altid velforberedt, han kommer med vindermentalitet, offervilje, blåt blod og et stort personligt engagement. Tønder bringer erfaring, fodbold-intelligens og god sans for de små deltaljer i spillet”, siger Asger Madsen.Peter Ebbe Tønder har ellers tidligere meldt offentligt ud, at han ville stoppe i klubben efter denne sæson, fordi han ikke var tilfreds med det kontraktudspil, han i første omgang blev præsenteret for.Det er rigtigt”, bekræfter Asger Madsen, ”men heldigvis har ingen af os på noget tidspunkt smækket med døren. Nu har vi sammensat en forbedret aftale til Tønder. Den indebærer, at han også påtager sig opgaven som målmands-træner. Tønder har tidligere trænet topmålmænd og har en såkaldt M2-uddannelse.”

 

Trænerne er på plads til den kommende sæson. Hvad med spillerne?

 

Mit mål er, at inden spillernes sommerferie har vi en afklaring på alle spillerne i den nuværende trup. Vi vil gerne beholde og udvikle på klubbens egne talenter, men vi kigger også ud over 4300-grænsen for at finde mulige forstærkninger på et par positioner. Der skal dog ikke herske tvivl om, at hvis vi henter nogen ind, så skal de gøre en forskel i truppen”, siger Asger Madsen – idet han understreger klubbens udviklingsstrategi:

 

I klubben har vi jo den politik, at vi vil vise vores nuværende trup tillid ved at kvittere for dens præstation det seneste år. Vi vil også sende et klart signal til vores egen ungdomsafdeling, at hårdt arbejde lønner sig i Holbæk B&I. Der er ikke noget vi hellere vil end at se ægte Holbæk-spillere på førsteholdet...”

 

 

Fotos: Stefan Håkansson (øverst) og Peter Ebbe Tønder - fortsætter deres arbejde med Holbæks førstehold.