HB&I fandt sin nye sportschef i egne rækker

8. juli 2015

Arbejdspresset og tidsforbruget som ulønnet elitechef i HB&I gennem klubbens seneste par genopretningsår har været på et i længden uholdbart niveau. Det har bestyrelsen nu taget til efterretning og handlet på.

 

Derfor bliver arbejdsopgaverne fremover varetaget af to personer: Asger Madsen fortsætter som elitechef og bestyrelsesmedlem, mens Steen Vester ansættes i en nyoprettet funktion som sportschef – bl.a. med ansvar for spillersamtaler og -kontrakter.

 

Som sportschef skal Steen Vester desuden sikre, at "Den blå tråd" lever både på træningsanlægget og i kampene, at der kommer endnu mere fokus på udviklingen af den enkelte spiller, så vi også fremover kan sikre, at klubben selv kan udvikle spillere til eget 1. hold, og at de yngste talenter i seniorafdelingen hele tiden har fokus på egen udvikling.

 

Asger Madsen fortsætter i bestyrelsen, hvor han har adgang til det økonomiske overblik. Han skal koordinere klubbens elitearbejde og sikre, at de beslutninger der træffes i bestyrelsen også er det, der bliver udlevet i klubbens eliteafdeling.


Steen Vester er et kendt ansigt i klubben. Han er skolelærer, uddannet A-licens træner og har de seneste 8 år arbejdet som cheftræner i årgangene U13 – U19. I det seneste års tid har han haft funktionen som klubbens chef-scout og A+træner. Nu bliver der lagt ydeligere på.

Fra den kommende sæson vil Asger opholde sig lidt mindre på træningsanlægget. Han vil heller ikke sidde i spillerboksen under kampene. Den plads overtages af Steen Vester.

 

For vores træner-team, Håke og Tønder, betyder det, at de nu har en ekstra resurse at læne sig op ad. Det er ikke helt nyt for disse tre at skulle samarbejde, da Vester allerede i hele sidste år har lavet spiller- og kampanalyser på modstanderholdene”, siger Asger Madsen, som har store forventninger til det nye set up.

”Jeg håber og tror, dette tiltag vil være medvirkende årsag til, at vi over det kommende par sæsoner tager det næste skridt hen i mod toppen af 2. division”.


Foto: Steen Vester, HB&I´s ny sportschef