Hædersbevisninger til to trofaste klubstøtter

26. februar 2015

To af HB&I´s mangeårige frivillige hjælpere og trofaste klubstøtter gennem tykt og tyndt blev hyldet og fik fortjente hædersbevisninger på klubbens generalforsamling 23. februar: Kaj W. Pedersen blev udnævnt til Holbæk Bold- og Idrætsforenings blot ottende æresmedlem og Gert Ensted fik klubbens fineste hædersbevisning, Henry Nedergaard Pokalen.

undefined

(Billedet) Kaj W. Pedersen


I sin tale om og til HB&I´s nye æresmedlem sagde formand Kenny Jensby bl.a. til de fremmødte på generalforsamlingen:

”Kaj W. Pedersen har været træner i HB&I gennem mange år, både for førsteholdet og andre hold. Han har arbejdet meget for klubbens ungdom og han var aktiv i bestyrelsen gennem rigtig mange år. Også hos HB&I´s Venner har han været formand og medlem af bestyrelsen i mange år.”

”Kaj har været baneadministrator gennem 25 år, og han har bygget en fantastisk organisation op af frivillige hjælpere, som har sparet og tjent mange penge til klubben.”

”Kaj, du nyder stor respekt, både internt i klubben og udenfor klubben, og  selv om vi nu er i gang med moderniseringen på IT-området, så har vi stadig brug for dig og Vennerne. Det ønsker bestyrelsen at understrege gennem udnævnelsen af dig til æresmedlem. Tak for en fantastisk indsats.”

Hør Kaj W. Pedersen fortælle om sine oplevelser med HB&I herTil og om modtageren af Henry Nedergaards mindepokal, Gert Ensted, sagde Kenny Jensby bl.a.:

”Gert Ensted startede sin ledergerning i HB&I i 1980. Han blev valgt til bestyrelsen sidste år, men han sad i bestyrelsen tidligere og var kasserer i prof-selskabet i starten af 80´erne. Han er desuden med i bestyrelsen for HB&I´s Venner.”

”Gert var med i Radio Holbæks Bankospil, som tjente mange penge til klubben, og så sent som i 2014 bidrog Bingo Finans med et lån på kr. 100.000 til den slunkne klubkasse. Bingo Finans er en selvbestaltet forening, som selv bestemmer, hvad pengene skal gå til. HB&I har gennem tiden modtaget ca. 650.000 kr. af Bingo Finans og den gruppe af personer, som står bag – nemlig, foruden Gert Ensted, Børge Pedersen og Bjørn Kærbo.”

 

”Tak for et fantastisk samarbejde i bestyrelsen og for din indsats for HB&I gennem mange år”, lød det afsluttende til Gert Ensted fra formand Kenny Jensby.

 

Læs mere om Henry Nedergaards mindepokal her