Hårdt arbejde og stærk defensiv gav uventet sejr over AB

18. oktober 2015

AB – Holbæk 0-1 (0-0)

0-1 Jonas Bengtsson (77. min)"En kamp der kostede virkelig mange kræfter, så det er en fantastisk følelse at stå med tre point. Det er imponerende at se, hvor dyrt spillerne sælger sig selv, men ømhed og smerter forgår, mens pointene består”, lød det fra HB&I´s sportschef Steen Vester efter sejren over oprykningsfavoritterne fra AB kampen i Gladsaxe Idrætspark.

 

Kampens eneste mål blev scoret af Jonas Bengtsson på et flot hovedstød, kort tid efter han havde fået lappet en dyb flænge i tindingen sammen.

 

”Det er specielt dejligt at se så mange af vores egne talenter sat i spil i kampen. At vi kan bringe to U19-spillere, Mads Larsen og Jesper Halling, i så vigtig en kamp viser jo, at vi er ved opbygge noget stort. Og de erfarne spillere på holdet var virkelig dygtige til at guide de unge spillere frem", siger sportschefen.

 

Han erkender, at AB havde med mest spil og de største muligheder i kampen. Og Holbæk måtte endda slutte med ti mand på banen, fordi Birol Serinkanli blev vist ud i slutfasen efter sit andet gule kort.


”Men hårdt arbejde og en stærk defensiv sørgede for, at vores spillere fik kæmpet sejren hjem til Holbæk.”

 


Foto: Jonas Bengtsson - matchwinner med flot hovedsstødsmål (Foto: Sv. E. Hansen)