Gavebod

9. august 2015

Af John Friis

HIK-HB&I 8-4 (4-3)

0-1 Frederik Ruhr (14), 0-2 Mads Larsen (15), 3-3 Jesper Halling (31), 6-4 Jesper Halling (63)

Den gode nyhed er, at det var den bedste offensive indsats længe. Den dårlige er, at i det defensive var der tale om en stor gavebod, hvor hjemmeholdet kom alt for let til deres scoringer.

"Desværre har vi været del ferieramt i truppen, og det har gjort, at det faktisk kun er den sidste uge, at vi har kunnet træne igennem som samlet trup. Fokus den seneste uge og frem til første turneringskamp på fredag i næste uge bliver derfor med fokus på den taktiske del. Kampene mod henholdsvis Hvalsø (senior serie 1) og 1. div. mandskabet fra HIK har da også begge vist, at det er den taktiske del uden bold, vi skal arbejde videre med", vurderer træner Asger Madsen de seneste to træningskampe.

Holbæk kom ellers bedst fra start i et solbeskinnet Hellerup, da de to debutanter i U19-sammenhæng, Frederik Ruhr og Mads Larsen, der begge spillede en god kamp, havde bragt udeholdet i spidsen efter flot opspil.

Jesper Halling lavede de to næste meget flotte mål, hvor Frederik Parishus med imponerende overblik havde næstsidste fod på bolden. Desværre var de fire scoringer ikke nok og Asger Madsen efterlyser "kynisme i flere situationer, og så savner vi da også at se, at spillerne er villige til at tage de slåskampe, der skal til for at kunne begå sig i divisionen."

undefined

På plussiden mener Asger Madsen: "At i de perioder hvor vi holder os til game-planen, hvor vi arbejder sammen i kæderne, og hvor vi får lagt det rigtige pres på modstanderen, at så ser vi rigtig gode ud. Offensivt bliver vi skarpe, og kampen i dag mod HIK viser jo også med 4 flotte mål og tilløb til flere, at vi bliver svære at lukke ned."

Det siges, at en dårlig generalprøve giver en god premiere. Hvis det er tilfældet, ser det rigtig godt ud i forhold til sæsonens åbning på fredag i Glostrup. Der vil uden tvivl blive sat fokus på det defensive i ugens træningspas.