Forrygende halvleg gav sikker sejr

23. august 2015

HB&I - B1908 4-1 (0-1)

1-1 Michael Ayoub (49), 2-1 Michael Ayoub (51), 3-1 selvmål (83), 4-1 Frederik Parishus (str. 90)

Tilskuere: 50

Af John Friis

Set fra den lokalpatriotiske langside var 1. halvleg på SuRi Park ikke noget at skrive hjem om. Det var anden til gengæld. En god pausesnak gav en anden attitude - og så selvfølge også to hurtige scoringer kort efter pausen - og blev afgørende.

Begge mål blev sat ind af en meget effektiv Michael Ayoub, der med gode løb flere gange var på det rigtige sted. Mads Moch og Jesper Halling stod for de målgivende afleveringer efter godt opspil.

Michael Ayoub var også med i målet, der afgjorde kampen, der blev afviklet i bagende sensommer varme.

Kampen fik en lidt dramatisk afslutning med to straffespark til hjemmeholdet, et rødt kort - gæsterne fik en udvisning, da deres sidste mand fældede Jesper Halling, lidt efter et gult kort, og holdet fra Amager sluttede således kampen med 9 mand. Frederik Parishus scorede sikkert til slutresultatet 4-1 på det sidste straffespark.

Efter kampen havde træner Asger Madsen på trænerteamets vegne følgende betragtninger over den tiltrængte sejr: "To meget forskellige halvlege. 1. halvleg hvor vi ikke får godt nok gang i vores eget spil, taber duellerne og i det hele taget, er der for mange, der ikke investerer nok. 2. halvleg viser holdet til gengæld, hvad en kollektiv indsats gør, løbevillighed både offensivt og defensivt. Vinder duellerne og vil for alt i verden og score mål."

Sejren - og ikke mindst den måde den kom i hus på - har uden tvivl stor mental betydning efter den skuffende premiereåbning sidste weekend. Holdet viste i heden, der betød flere drikkepauser, i glimt det store potentiale de besidder.

Der er ikke noget at sige til at træner Asger på ønskelisten har: "Igen en 2. halvleg på godt niveau, så nu glæder trænertrioen sig til at se en 1. halvleg med samme indstilling."

Dette kan meget passende komme i Gentofte næste søndag, hvor B1903 er værter.

Foto: Jacob Olsen havde en stor og vigtig redning ved stillingen 2-1