Forrygende festfyrværkeri

1. november 2015

HB&I - Greve 5-0 (3-0)

1-0 Jesper Halling (9), 2-0 Jesper Halling (38), 3-0 Jesper Halling (43), 4-0 Jesper Halling (48), 5-0 Jesper Halling (str. 90)

Tilskuere: 50

Af John Friis

Da Jesper Halling små 3 minutter ind i 2. halvleg øgede til 4-0 efter Magnus Olsens gode indlæg var kampen reelt afgjort. Inden havde to gode fodboldhold spillet en forrygende første halvleg i et hæsblæsende tempo. Kampen var den første af de 3 "finaler" for U19 i rækken hvor ikke mindre end 6 hold er med i striden om førstepladsen. Jævnbyrdigheden illustreres meget godt af den kendsgerning, at Greve med en sejr i søndagens kamp mod Holbæk kunne have indtaget førstepladsen i næste uge med en sejr i deres udsatte kamp.

Allerede i det 9. minut bragte Holbæk sig på vinderkurs, da Jesper Halling bankede Niclas Sørensens - der i øvrigt spillede en rigtig god kamp - indlæg i nettet. Det blev 2-0 i det 38. minut, da Jesper Halling var hurtigst på en andenbold efter et hjørne. Han gentog bedriften 2 minutter før pausefløjtet. Halvlegen hører til blandt de bedste - måske endda den bedste - i sæsonen. Hele holdet ydede en fabelagtig indsats, kæderne hang sammen og der blev sat nogle flotte angreb op. Der var faktisk chancer til det dobbelte antal scoringer.

"En rigtig fin topkamp som bliver spillet i et rigtigt højt tempo på trods af svære baneforhold. Er rigtig godt tilfreds med det tekniske niveau, hvor alle virkelig leverede på et højt niveau. Greve er et rigtig godt fodboldhold, men vi formår at holde dem nede på 2 større chancer. Samtidig er vi ekstremt gode offensivt, hvor der konstant er mange gode løb for boldholder, som gør at vi producerer chancer på samlebånd, og når vi så samtidig har en brandvarm Halling, der sætter 5 stykker ind, så er det rigtig sjovt at være fodboldtræner", sagde træner Asger Madsen efter sæsonens vel flotteste præstation.

Anden halvleg kunne ikke holde niveauet fra første halvlegs festfyrværkeri selvom holdet også her tilspillede sig nogle store chancer. Kampen var afgjort. Greve havde deres chancer for at spolerer hjemmeholdets clean sheet for anden kamp i træk, men Jacob Olsen viste også sit høje niveau med et par flotte redninger. Kampen sidste mål faldt tæt på slutfløjtet, hvor Christian Viltoft blev fældet. Dette udløste et straffe og rødt kort til synderen fra Greve. På dette scorede Jesper Halling sit femte mål.

Næste weekend byder på en ny "finalekamp", når holdet skal til Allerød, som efter weekendens kampe fører rækken to point foran Holbæk.