Før søndagskampen mod B93: Truppen ser skarp ud

30. april 2015

Af Asger Madsen, HB&I´s elitechef

 

Søndagens modstander, traditionsrige B93, har i de seneste tre kampe gjort rent bord og lagt maksimum 9 points på kontoen. To af kampene er godt nok vundet over de to bundpropper, Herlev og Svebølle, men det ændrer ikke ved faktum, at B93 har leveret varen i de kampe, vi her i klubben betegner som ”must win battles”.

 

B93 råder, ligesom Holbæk, over en stærk ungdomsafdeling. Den er for nylig belønnet med en to-årig B-licens, der giver spilleret i 1. division for klubbens bedste U17 og U19 hold.

 

At københavner-klubben ikke er bange for at sætte de unge i spil, viste den i sidste uge, hvor en kun 16-årig midterforsvarer, Andreas Kaltoft, var i start-11´eren. Det kan få en talent-udviklingsklub som vores egen Holbæk B&I til at komme med et anerkendende nik.

 

B93 er før denne spillerunde nummer otte i tabellen med kun to points flere end Holbæk B&I, så en sejr vil have en kæmpe betydning for begge mandskaber. Ingen af dem har komfortabel afstand til nedrykningspladserne og den slutplacering som nr. 11, som vil betyde en play off-kamp om fortsat divisions-status til den kommende sæson.

 

Sidst vi mødte holdet fra Østerbro i København, var den sidste kamp i efteråret, og fra den kamp har vi rigtig gode minder, da vores talentfulde mandskab fik kæmpet en 0-1 sejr med hjem til Holbæk.

 

Holbæk-truppen er sulten og ser skarp ud, og med undtagelse af et par enkelte skader råder trænerduoen over en fit trup, der vil vise publikum og alle omkring klubben og holdet, at vi kan nå langt med talentfuldt ”blåt blod”, hårdt arbejde og et stærkt sammenhold.

 

Foto: Tilskuernes opbakning kan være de afgørende points værd. Også for HB&I.