Flere kontrakt-forlængelser på plads

16. juni 2015

HB&I´s elitechef Asger Madsen har ekstra-ordinært travlt med kontrakt-forhandlinger i disse dage. Som tidligere udmeldt fra en enig bestyrelse, er det klubbens prioritet, at søge kontinuitet i arbejdet med divisionsholdet, ved at beholde så mange som muligt af klubbens egne kvalificerede talenter i egne rækker. 

Forleden fik klubben papir på tre af de bærende spillere fra denne sæson, anfører og midtbanedirigent Kristian Holm og kant-offensivprofilerne Christian Lundsteen og Mohammed Asrihi.

Og nu er yderligere to af sæsonens stamspillere på plads. Forsvarsspilleren Kristoffer Dirksen (øverste portræt-foto) og angriberen Thomas Jensen (nederste portræt-foto) har forlænget deres kontrakter med HB&I.

Elitechefen er glad for aftalerne:

"Vi arbejder med en trup, hvor kun et par stykker har almindeligt lønarbejde ved siden af bolden. De andre studerer eller har haft et sabbat-år i den forgange sæson, og flere af spillerne er derfor i gang med at flytte ud af området."

"Kristoffer Dirksen har planer om at flytte til Roskilde for at studere, og Thomas Jensen forventer at rykke mod København i september, ligeledes for at studere. Alligevel har de ønsket fortsat at være en del af det spændende projekt, som HBI har gang i."

 

"Thomas havde som ungdomspiller en kort afstikker til FC Nordsjælland, men ellers er de begge ægte Holbæk-produkter, og lur mig om ikke de bliver profiler i den kommende sæson", siger Asger Madsen.