Erdogan tilbage i HB&I – nu som specialtræner for U19

5. august 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

Holbæk B&I har indgået samarbejdsaftale med den tidligere mangeårige back-profil og klub-kæmpe Erdogan Aslan, som nåede at spille over 300 divisionskampe for Holbæk, inden han med stor succes skiftede til rollen som (ofte) spillende cheftræner i Svebølle.

 

Erdogan Aslan bliver hver mandag en del af træner-teamet for Holbæks bedste U19-trup.

 

”Erdogan skal arbejde specifikt med udviklingen af spillernes spidskompetencer samt arbejde koncentreret med kæderne, hvor han træner med 3-5 spillere ad gangen”, siger HB&I´s elitechef Asger Madsen, som også selv er trådt til som træner for U19-truppen sammen med hans langtidsskadede søn, Oliver.

 

”Vi havde lavet aftaler med to nye trænere, men kort før første træningspas d. 20. juli meldte de fra. I eliteudvalget var vi efterfølgende i dialog med tre egnede kandidater, men alle tre var allerede afsat til anden side, og kunne derfor ikke tiltræde med så kort varsel”, forklarer Asger Madsen situationen der førte til, at han selv måtte finde træner-tøjet frem.

 

”Alle tre kandidater er interesseret i at blive tilknyttet når efterårsturneringen er slut, så dem arbejder vi videre med. For ikke at skulle hente en ny træner ind i fire måneder, besluttede eliteudvalget derfor at tilknytte Oliver og mig.”

 

”Oliver døjer fortsat med en alvorlig baglårsskade. Han bliver ikke spilleklar her i efteråret, og han syntes derfor, det kunne være spændende at give lidt tilbage til klubben som træner. Oliver har jo ud over sin tid i Holbæk B&I været med i ligatrupperne i Silkeborg IF og Brøndby IF, så han har været trænet af nogle af de dygtigste trænere i Danmark. Jeg selv har tidligere været ungdomstræner og har også spillet på eliteniveau. Derudover har jeg været en del af 1. holdet det seneste par år, så jeg mener, jeg har god indsigt i, hvad det er spillerne skal have fokus på, hvis de skal være i stand til at tage det næste skridt op til senior-truppen.´”

 

”Selv om det ikke er en optimal situation, vi er havnet i, så ser vi alle tre i træner-teamet frem til en rigtig spændende sæson. Vi råder over en talentfuld spillertrup (årg. 98 & 97), og truppens engagement og vilje har det første par uger været meget tilfredsstillende. Der bliver træner på meget højt niveau, og kan vi få den indstilling bragt videre til kampene, så ser det rigtig lovende ud”, siger HB&I´s elitechef – og nu også U19-træner – Asger Madsen.,

 

Foto: Elitechef og U19-træner Asger Madsen