Denne gang skal der både scores og vindes

12. maj 2015

Af Asger Madsen, HB&I´s elitechef

 

Fire kampe i træk uden nederlag må betegnes som meget tilfredsstillende. Desværre har der kun været en enkelt sejr imellem, og selv om der kun er lukket et enkelt mål ind i de seneste fire kampe, så er det ”kun” blevet til 6 points.

 

Holdet har især i de seneste tre kampe skabt rigtig fint med målchancer, men der har manglet den sidste skarphed for at omsætte chancerne til mål.

 

Udfordringen med de manglende scoringer betyder, at Holbæk kun har et enkelt point ned til den stiplede linje, men omvendt ser det resterende spilleprogram på alle måder overkommeligt ud for Holbæk B&I. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at der skal leveres gode præstationer i de resterende syv kampe, hvis vi skal fastholde positionen som top 10 hold i rækken, og dermed indløse en direkte billet til endnu en sæson i 2. division.

 

Søndags-gæsterne fra Søllerød Vedbæk ligger på en 13. plads i rækken, og har lige nu 8 points op til den rigtige side af stregen, hvor Holbæk befinder sig, så søndagens kamp har stor betydning for BSV´s muligheder for overlevelse i divisionen.

 

Holbæks talentfulde mandskab har set skarpe og fokuserede ud de seneste uger, og der hersker ikke nogen tvivl om, at trænerduoen forventer, at spillerne leverer en indsats, så 3 points bliver i Holbæk - uanset at truppen er ung, og ikke har mange senior spil-minutter.

 

Foto: Asger Madsen