Anføreren: Alle vi i HB&I skylder Håke en stor tak

18. december 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

Det var en tydelig både overrasket og berørt spillertrup, som HB&I´s nu forhenværende cheftræner, Stefan Håkansson, selv overbragte meddelelsen om, at klubbens ledelse havde besluttet at opsige samarbejdet med ham.

 

Spillernes talsmand, anfører Kristian Holm, udtrykker det på denne måde:

 

Jeg har først og fremmest ondt af Håke. Han har oplevet den kolde og kyniske del af fodbolden i de seneste døgn. Han har leveret et kæmpe stykke arbejde på og uden for kridtstregerne, og det skylder alle vi, der er tilknyttet HB&I, ham en stor tak for”.

 

Håke har et større Holbæk-hjerte end nogen anden i klubben, så det er klart, at nyheden berørte os alle - højst sandsynligt også dem, som traf beslutningen”.

 

Kristian Holm lægger ikke skjul på, at han personligt og på vegne af spillertruppen er skuffet og frustreret over beslutningen:

 

Jeg mener, at hans sko bliver svære at fylde ud, men jeg er da overbevist om, at klubben har en plan klar. Lige nu er jeg bare ærgerlig over beslutningen, men når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at alle vi i spillertruppen er klar med arbejdstøjet på til første træning i januar, hvor det går mod en ny tid i HB&I”, fastslår Kristian Holm.

 

Foto: Kristian Holm, skuffet og frustreret.