Andenplads efter mandfolkepræstation

15. november 2015

HB&I - Frem 3-1 (1-1)

1-0 Jesper Halling (40), 2-1 Niclas Sørensen (57), 3-1 Jesper Halling (80)

Tilskuere: 70

Af John Friis

Skulle Holbæk slutte på førstepladsen skulle de selv vinde over Frem samtidig med, at Allerød ikke måtte vinde og B1908 skulle tabe. De to første forudsætninger blev indfriet, men B1908 spillede 1-1 i Vanløse, og det var lige akkurat nok til, at de kunne henvise Holbæk til andenpladsen.

Sejren over Frem, der med en sejr selv kunne have taget førstepladsen, var en decideret mandfolkepræstation, hvor alle arbejdede stenhårdt for holdet. Holdet var til denne topkamp ramt af adskillige afbud og skader. Det betød bl.a., at tre U17-spillere var blevet kaldt ind. Mathias Larsen, Kristian Paris og Simon Engberg ydede en stor indsats og faldt godt ind i spillet.

Det blev 1-0 fem minutter før pausefløjt, da Jesper Halling blev spillet af en velspillende Christian Viltoft. Desværre for hjemmeholdet udlignede Frem kort efter og havde derfor momentum i starten af anden halvleg.

I det 57. minut bragte Niclas Sørensen igen Holbæk på vinderkurs, da han fulgte op på et forsøg fra Christian Viltoft. Kampen var dog fortsat helt åben og Frem havde bestemt store muligheder for at bringe balance i regnskabet. Først da Jesper Halling 10 minutter før tid sendte bolden i nettet efter assist fra Simon Engberg, samtidig med at gæsterne i den efterfølgende periode fik flere gule kort og dermed var i undertal, var det ellers jævnbyrdige opgør afgjort.

Alle ydede en stor indsats, men ikke mindst Yonis Ahmed og Nikolaj Madsen i midterforsvaret var nøglepersoner i den flotte afslutning på turneringen.

"En god afslutning på turneringen, hvor vi med et helt nyt hold til dagens kamp alligevel får en sejr over Frem. Spillemæssigt blev det ikke helt det niveau, vi har vist den seneste tid, men retfærdigvis havde kampens betydning og den nye trupsammensætning nok også en del af skylden. Nu kan man så kigge tilbage på en sæson, hvor vi kun har spillet en enkelt uafgjort mod top 6-holdene og ellers har gjort rent bord. Så det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke rækker til en 1. plads. En sæson hvor vi samtidig har haft 5 spillere med inde omkring 2. divisionstruppen, så der har været mange gode ting, vi kan se tilbage på.

Nu skal vi lige gøre tingene færdige i pokalkampen mod B93, og så kan spillerne se tilbage på en godkendt sæson. Vi kan være stolte af den vinderkultur, der nu kendetegner truppen, og det lover bestemt godt for den næste sæson", lyder det fra Træner Asger Madsen.

Pokalkampen mod B93 spilles tirsdag d. 17.11 kl. 19 på kunstbanen og gælder en plads i kvartfinalen, når turneringen genoptages til foråret.

Foto: Nicolaj Madsen der spiller en bundsolid kamp.