Værdigt punktum: 2-0 over Svebølle – og afstand til nedrykningspladserne

20. juni 2015

Holbæk – Svebølle 2-0 (2-0)

1-0 Thomas Jensen (28. min), 2-0 Frederik Tingager (44. min). - Tilskuere: 325

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Det gik præcis som optimisterne havde håbet på og regnet med: Klubbens succes-kriterium om at slutte i top 10, og dermed undgå både direkte nedrykning og play off om samme, blev klaret med pæn afstand efter en spændende sæson med få udsving og en, alt taget i betragtning, forbløffende stabilitet.

 

Holbæk sluttede sæsonen 2015/2015 i 2. division øst som nummer 9 blandt de 16 hold i rækken. I slutstillingen er der fem points afstand til Avedøre på 11. pladsen og Rishøj på den 10. plads, der nu sender holdet ud i play off om at blive i divisionen.

 

Der er god grund til at ønske Holbæks træner-team og spillertrup tillykke med dét resultat. Det er klart godkendt.

 

Det var måden, sæsonen sluttede på sådan set også. Udramatiske 2-0 over de for længst nedryknings-dømte lokalrivaler fra Svebølle i en kamp uden andet end kosmetisk betydning for begge hold var vel lige i underkanten af det rimelige efter spil og chancer, men mon ikke det var til at leve med for alle parter: Holbæk demonstrerede styrkeforskellen på de to hold, Svebølle fik taget en pæn afsked med et på alle måder respektindgydende divisionseventyr, som den lille vestsjællandske klub har grund til at være stolte over.