0-7: Men ellers var det en dejlig aften på SuRi Park

24. september 2015

Af Jørgen Rasmussen

 

Der var selvfølgelig lige det med resultatet, 0-7 var lige i overkanten og ikke godt for Holbæks selvtillid og selvforståelse, men bortset fra dét kunne langt de fleste af de godt 3000 tilskuere på SuRi Park tage tilfredse hjem fra onsdagens sene pokal-aftenkamp.

 

Sportslig spænding og intensitet var der ikke noget af, men de mange tilskuere (over dobbelt så mange som tidligere på dagen så FC Vestsjælland tabe 0-2 til FC København) fik til gengæld en fodbold-mæssig hyggestund i smukt sensommervejr og med festlige rammer på hvad der denne onsdag aften – måske for en allersidste gang - præsenterede sig som Sjællands mest hyggelige fodboldstadion.

 

Også den evigt pressede Brøndby-træner Thomas Frank må være aldeles godt tilfreds med sit hold, der uden syv-otte af de spillere, som ganske givet kommer i kamp mod FC København på søndag (Rønnow, Larsson, Agger, Dumic, Piri, Ericsson, Pukki, Elmander) præsterede ganske overbevisende mod et Holbæk-mandskab, der var overmatchet i alle spillets faser.

 

I fravær af de mange sparede Brøndby-profiler slog andre til og gav tilskuerne på SuRi Park en god oplevelse. Måske endda et decideret gennembrud for den høje, letbenede Christian ”Greko” Jakobsen, som scorede fire mål og virkede overbevisende i sin førsteholdsdebut for Brøndby. Plaffeminister Ronnie Schwartz satte to fine mål ind på selvtillidskontoen, nyindkøbte Austin fik værdifuld kamptræning og så gjorde Thomas Kahlenberg endelig come back efter et halvt års fravær.

 

Lutter gode oplevelser for entreen.

 

Holbæk-spillerne fik en oplevelse ud af mødet med overmagten fra Vestegnen. De gik frisk til opgaven, forsøgte at spille spillet – og lykkedes fint med det i perioder. De medvirkede til, at kampen blev afviklet i en god atmosfære, og tak for det.

 

Men bundlinjen er altså, at de fik en fodbold-lektion, som ikke lader sig bortforklare med ædruelige argumenter.

 

Forhåbentlig kan den bruges positivt, når resten af sæsonens kampe skal spilles mod modstandere af en anden kaliber end Brøndby - og med helt andre ydre rammer end onsdagens flotte, som HB& fortjener ros og anerkendelse for at stå bag.

 

Fotos fra kampen: Laila Versemann