Ærgerligt nederlag på Fyn til U17

27. oktober 2015

Næsby - Holbæk 3-0 (1-0)

 

Af Morten Skovby

Resultatet lyver som bekendt aldrig i fodbold. Det er cifrene på måltavlen som tæller, og derfor står Næsby med 3 point og Holbæk uden point efter lørdagens kamp på kunststofbanen i Næsby, som i øvrigt må være både ældre og ringere end vores egen – og dem skal man alligevel efterhånden lede godt efter i Danmark.

 

Baneforholdene skal nu ikke have skylden for lørdagens nederlag. For rent faktisk spillede Holbæk drengene en godkendt kamp. Næsby var på dagen uhyre effektive og satte 3 mål ind på de 4 chancer, de skabte i kampen. Til forskel, så kunne Holbæk drengene ikke score på deres 6 endda meget store chancer.

 

Hele 3 gange snuppede Næsby’s dygtige keeper – som da også vogter målet på U16 landsholdet – en fri løber fra en Holbæk spiller. 3 gange lykkedes det dog at passere målmanden, men den ene gang tog bolden stolpen og 2 gange blev der reddet på selve målstregen af en Næsby markspiller.

 

Ind ville den orange Puma-bold bare ikke. I den anden ende var Næsby-spillerne anderledes effektive og scorede 3 næsten identiske mål. Det er naturligvis ikke godt nok set med Holbæk-syn.

 

Divisionen er utrolig tæt i år og holdene tager point fra hinanden på kryds og tværs. Vi ligger stadigvæk placeret på en flot 6. plads, men vi skal til at have 3 point igen. Så det må være målet i næste lørdags hjemmekamp mod FC Vestsjælland.

 

Det skal dog nævnes at U17 drengene har kvalificeret sig til kvartfinalen i pokalturneringen ved at vinde over divisionskollegaerne fra B.93. Den ordinære kamp sluttede 0-0, men Holbæk drengene vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence og er dermed klar til kvartfinalerne som spilles til foråret.